=> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ COVID-19

Αγαπητοί γονείς,  μαθητές και μαθήτριες μας,

Καλή Χρονιά!

Ενόψει της επιστροφής μας στις σχολικές αίθουσες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις νέες οδηγίες προστασίας από τον Covid-19.

Όσον αφορά τον υποχρεωτικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο νόσησης (self-test), στο εξής θα διενεργείται από το σύνολο των μαθητών και μαθητριών έως 24 ώρες πριν την προσέλευση κάθε Τρίτης και Παρασκευής.

Ειδικά και μόνο για το χρονικό διάστημα  10 με 15 Ιανουαρίου 2022 θα διενεργηθεί έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας 10/1/2022, της Τρίτης 11/1/2022 και της Παρασκευής 14/1/2022. Το αποτέλεσμα του ελέγχου δηλώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.

Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκδίδετε την αντίστοιχη σχολική κάρτα, την οποία εκτυπώνετε ή  στέλνετε ηλεκτρονικά στο email του σχολείου mail@dim-kefal.dod.sch.gr και οι μαθητές έχουν μαζί τους μέχρι τον επόμενο έλεγχο.

Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, εκδίδετε και πάλι την αντίστοιχη σχολική κάρτα και εφαρμόζετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στη συνέχεια, διενεργείτε επαναληπτικό έλεγχο σε δημόσια ή ιδιωτική δομή  εντός είκοσι τεσσάρων ωρών. Επίσης, ειδοποιείτε άμεσα το σχολείο προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα.

Τα 5 self-test που δικαιούστε για τις επόμενες δύο εβδομάδες, εμβολιασμένοι και μη, θα πρέπει να τα προμηθευτείτε έως το βράδυ του Σαββάτου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο 6945013939.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *