Αθλητικές Δραστηριότητες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού!
Με δεκάδες ποδήλατα προσήλθαν σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες στο σχολείο για να πάρουν μέρος στον ποδηλατικό γύρο της Κεφάλου οι μεγαλύτεροι, αλλά και να ασκηθούν μέσα στην αυλή με τα ποδήλατά τους οι μικρότεροι. Μια ξεχωριστή μέρα για όλους που συνδύασαν την υγιεινή διατροφή με τον αθλητισμό, συμμετείχαν σε τουρνουά μπάσκετ που προετοίμασαν οι δάσκαλοι τους και παρακολούθησαν σχετικές προβολές. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στα παιδιά ένα βίντεο που τους έστειλε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη στο οποίο τους μίλησε για τις αξίες που προωθεί ο αθλητισμός. Οι μαθητές και μαθήτριες έφτιαξαν μια ζωγραφιά για την κυρία Στεφανίδη και τη φωτογράφισαν για να της τη στειλουν. Το σχολείο ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια προετοιμασία της σημερινής ημέρας: Την Ελληνική και τη Δημοτική Αστυνομία, τον Σύλλογο Γονέων, την Κοινότητα Κεφάλου, το ξενοδοχείο ikos, τους γονείς που ανταποκρίνονται πάντα στο κάλεσμά μας και όσους συνόδευσαν την πομπή.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


=> Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ποδήλατο! Στάση ζωής!

Μια μέρα διαφορετική για τους μαθητές αλλά και για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας σήμερα, αφού αφιερώθηκε στην ποδηλασία. Πάνω από 150 πολύχρωμα ποδήλατα με χαρούμενες φωνές και γέλια παιδιών διέσχισαν την πλατεία του χωριού και ξάφνιασαν ευχάριστα όλους τους κατοίκους, στέλνοντάς τους μήνυμα για τη μεγάλη αξία της χρήσης του ποδήλατου στην καθημερινή μας ζωή.

Καλεσμένος του σχολείου ήταν ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Σπάρτακος»κύριος Χρήστος Σιδέρης, ο οποίος έκανε μάθημα Κυκλοφοριακής Αγωγής με όλους τους μαθητές τονίζοντας παράλληλα και την αξία της σωστής υγιεινής διατροφής.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του, καθώς και όλους τους γονείς που ανταποκρίνονται πάντα στην προσπάθειά μας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την Κοινότητα, το ξενοδοχείο I-KOS για το δανεισμό ποδηλάτων στους εκπαιδευτικούς καθώς και την Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία που βοήθησαν στην ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.