=> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ EDUPASS

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 η σχολική κάρτα για τα δημόσια σχολεία θα εκδίδεται μόνο μέσω της πλατφόρμας edupass.gov.gr και όχι της selftesting.gov.gr.

Υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι: (α) οι μαθητές/ τριες, (β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής.

 

Οι υπόχρεοι ή οι γονείς/κηδεμόνες τους εισέρχονται στην πλατφόρμα και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους. Στη συνέχεια εκτυπώνουν την κάρτα ή την αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο email του σχολείου mail@dim-kefal.dod.sch.gr

Με το edupass.gov.gr θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνεται μέσω του συστήματος ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Α) Σε περίπτωση που κάποιος/α έχουν εμβολιασθεί ή που έχει νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά και

Β) σε περίπτωση υποβολής σε διαγνωστικό (rapid/PCR) ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), η αντίστοιχη δήλωση στο edupass.gov.gr πρέπει να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Γ) Τα self-test εξακολουθούν να γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και η επίδειξη της Σχολικής Κάρτας κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

ΔΣ ΚΕΦΑΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *