=> Εκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου στη Βουλή των Ελλήνων

Αθήνα 1η ημέρα!

Πρώτη μέρα της εκπαιδευτικής επίσκεψης των παιδιών της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου. Αττικό πάρκο, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και Πλανητάριο!

Μεγάλος ενθουσιασμός, πανέμορφος καιρός και ωραία ομάδα γονέων- μαθητών!

     

     

 

Αθήνα 2η ημέρα:

Εντυπωσιακές παραστάσεις στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων που ενθουσίασαν τα παιδιά!

Πολύ αξιόλογο το Πολεμικό Μουσείο, με αναρίθμητα εκθέματα, όπου πέρασε μπροστά από τα μάτια μας όλη η ιστορία από την εποχή του λίθου έως σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Φίλιππο που μας έκανε μια υπέροχη ξενάγηση και κέντρισε το ενδιαφέρον των παιδιών!

Τελικός προορισμός η Βουλή των Ελλήνων! Ξεναγηθήκαμε στην αίθουσα “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ακούσαμε για την ιστορία του κτιρίου της Νέας Βουλής και παρακολουθήσαμε από τα θεωρεία μια συνεδρίαση της ολομέλειας.

 

   

 

   

 

 

     

 

     

     

Αθήνα, 3η και 4η ημέρα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Μουσείο Πληροφορικής, θεατρική παράσταση, Παναθηναϊκό στάδιο, Ακρόπολη και Μουσείο Ακρόπολης.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την προσφορά και τη συνεργασία τους, το πρακτορείο “Myrodati travel” για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής, τον οδηγό μας κύριο Μιχάλη και την ξεναγό μας στην Ακρόπολη κυρία Νικολέττα.

 

             

 

     

 

     

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *